تاریخ : شنبه, ۲۶ خرداد , ۱۴۰۳ Saturday, 15 June , 2024

سرخط خبرها

بازدید نظارتی فرماندار شهرستان جلفا از جایگاه های عرضه سوخت  فرمانده جدید سپاه ناحیه «هوراند» معرفی شد تنها درمانگاه شبانه روزی جلفا، نیازمند ساماندهی است امید نیاسی بعنوان دستیار فرماندار در امر مردمی سازی دولت در شهرستان مرند منصوب شد. دستور تهیه آش قروت قیله؛ غذای سنتی آذربایجان شرقی محمد بامدادی به‌عنوان سرپرست فرمانداری جلفا منصوب شد پایان مسابقات مینی فوتبال جام روستای قراجه فیض اله برگزاری مراسم بزرگداشت شهید مدافع حرم محرم علیپور در مرند طرح ارتقای فرهنگ ترافیکی در مرند برگزار شد گرامیداشت یاد و خاطره شهید شفیع زاده در تبریز اجرای پروژه تفکیک زباله شهرداری مرند در سال ۱۴۰۳ نقدی کارشناسی بر ساخت و سازهای مرتفع غیرمجاز در مرند بازار گرم “اوشقون” در شهر مرند شروع مردمی سازی دولت در شهرستان جلفا با شرکت های تعاونی ارتش شعار “ارتش فدای ملت” را عینیت بخشید. ترویج دروغگویی با عنوانی لاکچری توسط برخی مداحان در مرند آب ۳۸ روستای شهرستان مرند امسال پایدار می‌شود قاچاقچی موتورسیکلت در مرند ۲ میلیارد و ۳۹۹ میلیون ریال جریمه شد کشف انواع غذای قاچاق حیوانات خانگی در مرند کمک ۳۵ میلیارد تومانی مردم تبریز در جشن گلریزان

دستور تهیه آش قروت قیله؛ غذای سنتی آذربایجان شرقی

  • کد خبر : 2627
  • 25 اردیبهشت 1403 - 19:29
دستور تهیه آش قروت قیله؛ غذای سنتی آذربایجان شرقی
آش قروت قیله یکی از غذاهای سنتی خوشمزه و بسیار مقوی آذربایجان شرقی است که بیشتر در نواحی مرزی این استان مخصوصا شهرستان جلفا تهیه میشود و محبوبیت زیادی دارد.

آش قورت قیله جلفا یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه استان آذربایجان شرقی و شهر جلفا است . آش قوروت قیله جلفا به عنوان وعده غذایی سبک ، پیش غذا یا میان وعده صرف می شود و طعم متفاوت آن باعث شده طرفداران زیادی داشته باشد.

طرز تهیه آش قروت قیله بسیار راحت و تقریبا مشابه همه آش های ایرانی دیگر  است و از آن جا که ترکیب بسیار متنوعی از برنج ، بلغو ، حبوبات و سبزیجات و آب قلم دارد ، یک غذای کامل محسوب می شود.

 

آش قورت قیله جلفا یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه استان آذربایجان شرقی و شهر جلفا است . آش قوروت قیله جلفا به عنوان وعده غذایی سبک ، پیش غذا یا میان وعده صرف می شود و طعم متفاوت آن باعث شده طرفداران زیادی داشته باشد.

طرز تهیه آش قروت قیله بسیار راحت و تقریبا مشابه همه آش های ایرانی دیگر  است و از آن جا که ترکیب بسیار متنوعی از برنج ، بلغو ، حبوبات و سبزیجات و آب قلم دارد ، یک غذای کامل محسوب می شود.

مواد لازم آش قوروت قیله برای ۶ نفر

برنج ترجیحا نیم دونه  ۲۵ گرم (نصف پیمونه پلوپز)
 بلغور (یارما)  ۵۰ گرم (یه پیمانه پلوپز)
 پیاز  ۱ دونه متوسط نگینی شده
 گوجه فرنگی خرد شده  ۴۰۰ گرم ( ۲ تا متوسط)
 لوبیا سبز خرد شده ۲۰۰ گرم (دوپیمانه پلوپزی تقریبا)
 بادمجان خرد شده  ۲۰۰ گرم ( ۱ دونه بزرگ)
لوبیا چشم بلبلی  ۶۰ گرم (یک و نیمپیمانه پلوپز تقریبا)
 تره خرد شده  ۱۰۰ گرم
جعفری خرد شده ۱۰۰ گرم
ریحان خرد شده ۲۰۰ گرم
سیر  ۸حبه متوسط
نمک ، فلفل ، زرچوبه به میزان لازم
فلفل سبز تند به میزان لازم
آب گوشت یا قلم یا عصاره گوشت به میزان لازم

طرز تهیه آش قوروت قیله

برنج و بلغور و لوبیا چشم بلبلی را از شب قبل در ظرف های جدا بخیسانید .

گوجه و بادمجان را نگینی خرد کنید.

کمی نمک به بادمجان ها بزنید و در ابکش بگذارید تلخش است برود سپس بشویید و دوباره آبکش کنید و اجازه دهید آب اضافه اش برود.

پیاز را خرد کنید و تفت دهید تا سبک شود سپس زردچوبه بزنید.

بادمجان را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

لوبیا سبز خرد شده را اضافه کند و تفت دهید تا نرم شود.

گوجه را اضافه کنید و صبر کنید آبش کشیده شود.

آب لوبیا  ، برنج  و بلغور را دور بریزید و خودشان را به مواد آش اضافه کنید.

اگر نمیخواهید از عصاره گوشت استفاده کنید مفداری فلفل و زیره یا ادویه دلخواه به مواد بیفزایید.

آب یا آب قلم صاف شده را اضافه کرده روی حرارت متوسط بگذارید تا بپزند.

پخت این آش آب زیادی لازم دارد و ممکن است تا ۳ لیتر آب نیاز داشته باشید.

سبزی ها را خرد کنید و بعد از پخت حبوبات به آش اضافه کنید و یک جوش که زد سیر له شده را اضافه کنید.

مزه آش را تنظیم کنید و سپس سرو نمایید.

لینک کوتاه : http://mishoonline.ir/?p=2627

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.