نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد رژیم کتو میتواند ناتوانی را کاهش دهد و کیفیت زندگی را در افراد بهبود بخشد.
کارشناسان میگویند، این رژیم نه تنها در کاهش وزن تاثیر میگذارد، بلکه متابولیسم را نیز تغییر میدهد. از این رژیم در سالیان دور، برای درمان بیماری صرع استفاده میشد، اما با پیشرفت علم پزشکی، داروهایی برای درمان این بیماری جایگزین شدند.
دادههای به دست آمده از این مطالعه که اخیرا صورت گرفته بیانگر آن است که رژیم کتوژنیک ممکن است برای افراد مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس (MS) بیخطر باشد. این تحقیق همچنین نشان داد که افراد مبتلا به ام اس ممکن است خستگی و افسردگی کمتری را تجربه کنند.
جی نیکلاس برنتون، نویسنده این مطالعه از دانشگاه ویرجینیا در شارلوتسویل و عضو آکادمی نورولوژی آمریکا گفت: «رژیم کتوژنیک که سرشار از چربی، پروتئین کافی و کربوهیدرات کم است، به بدن اجازه میدهد تا از چربی به عنوان منبع اصلی انرژی خود به جای قند استفاده کند، بنابراین حالت ناشتا را تقلید میکند».
رژیم کتوژنیک شامل غذاهایی مانند گوشت، ماهی، تخم مرغ، خامه غلیظ، کره، روغن ها و سبزیجات غیر نشاستهای مانند هویج، کلم بروکلی و فلفل است. این مطالعه در مجله «American Academy of Neurology» منتشر شد.
رژیم کتوژنیک به کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع دوم و بهبود کنترل تشنج در افراد مبتلا به صرع کمک میکند. ضمن اینکه تغییرات رژیم غذایی می تواند راهی ارزان برای بهبود سلامت کلی باشد.