تاریخ : دوشنبه, ۱۵ خرداد , ۱۴۰۲ Monday, 5 June , 2023

سرخط خبرها

افتتاح جوی آب کشاورزی توسط مسئولین ارشد استانی و شهرستانی در بناب مرند لایحه بودجه ۱۴۰۲ شهرداری مرند تقدیم شورای شهر شد. امیر ندائی رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلابی شهرستان مرند شد نوید ناصر به سمت رئیس حوزه هنری آذربایجان‌شرقی منصوب شد مشارکت تراکتورسازی در ساخت خانه های مددجویی زلزله‌زدگان خوی معضل دارو رو به بهبود است/کمبود سرم نداریم چند هزار ربع سکه بورسی امروز به فروش رفت؟ عیدی کارکنان و بازنشستگان دولت مشخص شد اولویت اصلی دولت سیزدهم در شهرستان مرند حل مشکل اشتغال جوانان این شهرستان است. سه هزار و ۳۰۰ طرح در آذربایجان‌شرقی آماده افتتاح است اماکن ورزشی شهرستان مرند آماده اسکان اضطراری زلزله زدگان خوی است. ۲۲۰ برنامه همزمان با دهه فجر در شهرستان مرند برگزار میشود. بسکتبال آذربایجان‌شرقی روزهای پر رونقی را سپری می‌کند/ مس سونگون ناجی توفارقان آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در آذربایجان‌شرقی افغانستان باید به حقابه هیرمند متعهد باشد بازنگری طرح هادی در ۱۰۹ روستای آذربایجان شرقی دیدار «تراکتور – استقلال» لغو شد/ برگزاری مصاف دو تیم با ۲۴ ساعت تاخیر بهبود وضعیت تولید در کشور روزهای سخت وزیر صمت و سفر وی به مرند! اعضای ۴ تیم عملیاتی سازمان جاسوسی موساد شناسایی و بازداشت شدند

استاندار آذربایجان شرقی:

اعتماد مردم از بزرگترین سرمایه‌های جامعه است/ فرمانداران برای کاهش بروکراسی اداری و جذب سرمایه‌گذاری تلاش کنند

  • کد خبر : 1901
  • 09 آبان 1401 - 22:33
اعتماد مردم از بزرگترین سرمایه‌های جامعه است/ فرمانداران برای کاهش بروکراسی اداری و جذب سرمایه‌گذاری تلاش کنند
استاندار آذربایجان شرقی، اعتماد مردم را یکی از بزرگترین سرمایه‌های جامعه عنوان کرد و اهتمام و تلاش جدی دولتمردان در جهت خدمت برای مردم و جلب رضایت آنان را مورد تاکید قرار داد.

میشو آنلاین: عابدین خرّم در جلسه شورای اداری شهرستان مرند، با اشاره به وجود برخی پروژه‌های عمرانی، ورزشی، صنعتی و هنری نیمه‌تمام در این شهرستان، گفت: وجود پروژه‌های نیمه‌تمام یکی از عواملی است که باعث سلب اعتماد مردم به دولت می‌شود.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف دولت اتمام پروژه های نیمه تمام است، افزود: در شهرستان مرند، پروژه های کارخانه الیاف شیشه، استادیوم پنج هزار نفری و بیمارستان ۳۰۴ تخت‌خوابی در اولویت اتمام هستند و مشکلات کارخانه عالم‌آرا نیز توسط مسئولان مربوطه بررسی می شود تا در آینده ای نزدیک شاهد احیای این کارخانه باشیم.

خرّم در ادامه بر کاهش بروکراسی اداری تاکید کرد و گفت: یکی از مشکلات در زمینه جذب سرمایه گذاری، وجود بروکراسی اداری و محول کردن کارها توسط مدیران شهرستان به استان است که این موضوع باید توسط فرمانداران رفع شود تا شاهد حضور گسترده سرمایه گذاران در سطح استان باشیم.

وی، یکی از راه‌های برون‌رفت از بن‌بست اقتصادی را احیای ظرفیت‌های بومی مناطق و شهرستان‌ها عنوان کرد و افزود: فرمانداران می توانند با شناسایی پتانسیل های هر شهرستان، ظرفیت های بومی منطقه را احیا کنند تا علاوه بر برون رفت از بن بست اقتصادی زمینه اشتغال برای جوانان منطقه را نیز فراهم سازند.

استاندار آذربایجان شرقی، کشاورزی و معدن را از ظرفیت های غنی شهرستان مرند دانست و گفت: شهرستان مرند در زمینه تولیدات کشاورزی یکی از شهرستان های برتر استان و کشور است که باید فرآوری محصولات کشاورزی را در دستور کار خود قرار دهد و در زمینه معادن نیز با برگزاری جلسات بتواند با حل مشکلات معارضین محلی از این نعمت خدادادی به صورت بهینه استفاده کند.

خرّم از اختصاص یکصد میلیارد ریال برای فعال کردن روند احداث استادیوم پنج هزار نفری مرند و چند باشگاه ورزشی در روستاهای این شهرستان خبر داد.

وی با بیان اینکه شهرستان مرند از نظر بهداشت و درمان در وضعیت خوبی قرار نگرفته است، افزود: شهرستان مرند دارای جمعیت بالای ۲۶۰ هزار نفر است که برای این تعداد حداقل یک بیمارستان ۴۴۲ تختخوابی نیاز است، ولی در حاضر این شهرستان فقط یک بیمارستان یکصد تخت‌خوابی فعال دارد و کلنگ بیمارستان ۳۰۴ تخت‌خوابی نیز در سال ۱۳۹۵ بر زمین زده شده اما تاکنون فقط ۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که باید راه حل مناسبی برای این پروژه پیدا شود.

فرماندار مرند نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از عملکرد ۹ ماهه خود، خواهان تفویض اختیارات برای فرمانداری در جهت حل مشکلات شهرستان شد و گفت: یکی از پروژه های مهم تکمیل راه ارتباطی مرند به خوی و مرند به جلفا است چراکه در این مسیرها هر ساله شاهد تصادفات فراوانی هستیم.

داود عباسی افزود: برگزاری جلسات جذب سرمایه گذاری به صورت مداوم در این شهرستان انجام شده و دارای خروجی های بسیار زیادی از جمله راه اندازی ۷۰ واحد تولیدی، فعال کردن ۱۰ واحد نیمه فعال و احیای ۲۵ واحد تعطیل است.

فرماندار مرند از فعالیت بیش از ۷۰۰ واحد تولید مبل در این شهرستان خبر داد و گفت: در حال حاضر بیش از ۷۰۰ واحد تولید مبل با اشتغال بیش از ۱۲۰۰ نفر در حال فعالیت است و بعد از ملایر، شهرستان مرند قطب تولید مبل در کشور به شمار می آید ولی به دلیل نبود نمایشگاه دائمی عرضه مبل، این صنعت در کشور شناخته نشده است.

عباسی با بیان اینکه ۵۰ درصد از موانع صنعت‌گران در شهرستان طی ۹ ماه اخیر حل شده است، افزود: با حضور میدانی در واحدهای صنعتی تمامی مشکلات این واحدها جمع آوری شد و سپس با برگزاری جلسات رفع موانع تولید، مشکلات آنها که اغلب بروکراسی اداری در واگذاری زیرساخت‌ها بود رفع شده است.

استاندار آذربایجان شرقی پس از این نشست در ملاقات چهره به چهره با تعدادی از شهروندان مرندی، به مسائل و مشکلات آنان رسیدگی و دستورهای لازم برای حل مشکلات آنها را صادر کرد.

لینک کوتاه : http://mishoonline.ir/?p=1901

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.