تاریخ : پنج شنبه, ۱۸ خرداد , ۱۴۰۲ Thursday, 8 June , 2023

سرخط خبرها

افتتاح جوی آب کشاورزی توسط مسئولین ارشد استانی و شهرستانی در بناب مرند لایحه بودجه ۱۴۰۲ شهرداری مرند تقدیم شورای شهر شد. امیر ندائی رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلابی شهرستان مرند شد نوید ناصر به سمت رئیس حوزه هنری آذربایجان‌شرقی منصوب شد مشارکت تراکتورسازی در ساخت خانه های مددجویی زلزله‌زدگان خوی معضل دارو رو به بهبود است/کمبود سرم نداریم چند هزار ربع سکه بورسی امروز به فروش رفت؟ عیدی کارکنان و بازنشستگان دولت مشخص شد اولویت اصلی دولت سیزدهم در شهرستان مرند حل مشکل اشتغال جوانان این شهرستان است. سه هزار و ۳۰۰ طرح در آذربایجان‌شرقی آماده افتتاح است اماکن ورزشی شهرستان مرند آماده اسکان اضطراری زلزله زدگان خوی است. ۲۲۰ برنامه همزمان با دهه فجر در شهرستان مرند برگزار میشود. بسکتبال آذربایجان‌شرقی روزهای پر رونقی را سپری می‌کند/ مس سونگون ناجی توفارقان آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در آذربایجان‌شرقی افغانستان باید به حقابه هیرمند متعهد باشد بازنگری طرح هادی در ۱۰۹ روستای آذربایجان شرقی دیدار «تراکتور – استقلال» لغو شد/ برگزاری مصاف دو تیم با ۲۴ ساعت تاخیر بهبود وضعیت تولید در کشور روزهای سخت وزیر صمت و سفر وی به مرند! اعضای ۴ تیم عملیاتی سازمان جاسوسی موساد شناسایی و بازداشت شدند

طرز تهیه باقلوا استانبولی

  • کد خبر : 595
  • 17 اسفند 1400 - 9:11
طرز تهیه باقلوا استانبولی

مواد لازم باقلوا استانبولی پودر گردو ۱۵۰ گرم پودر قند ۲ قاشق غذاخوری پودر دارچین ½ قاشق چایخوری پودر هل ½ قاشق چایخوری کره گیاهی یا حیوانی ۱۰۰ گرم خمیر باقلوای آماده ۱ بسته مواد لازم شربت باقلوا شکر ۲ لیوان آب ۲ لیوان زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری جوهر لیمو یا آبلیمو نوک […]

مواد لازم باقلوا استانبولی
پودر گردو ۱۵۰ گرم
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ½ قاشق چایخوری
پودر هل ½ قاشق چایخوری
کره گیاهی یا حیوانی ۱۰۰ گرم
خمیر باقلوای آماده ۱ بسته
مواد لازم شربت باقلوا
شکر ۲ لیوان
آب ۲ لیوان
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
جوهر لیمو یا آبلیمو نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه باقلوا استانبولی

مرحله اول

برای تهیه باقلوا استانبولی خوشمزه ابتدای کار شهد باقلوا را درست می کنیم. به این منظور یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس شکر و آب را به همراه زعفران غلیظ دم کرده درون قابلمه می ریزیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم شهد به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد. در ادامه گاهی با برس سیلیکونی و آب اطراف قابلمه را تمیز می کنیم تا شکرک نزند. حالا جوهر لیمو یا آبلیمو را به شهد اضافه می کنیم که شهد شکرک نزند.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که نیازی نیست شهد به غلظت برسد. پس از گذشت ۲۰ دقیقه حرارت را خاموش می کنیم، سپس اجازه می دهیم شهد خنک شود. در ادامه خمیر باقلوا را به اندازه قالب مورد نظر برش می زنیم و کره را ذوب می کنیم.

مرحله چهارم

حالا کف قالب را از کره آب شده با برس می مالیم، سپس خمیر باقلوا را درون قالب قرار می دهیم و مجددا از کره روی خمیر می مالیم. توجه داشته باشید اگر خمیر یوفکا مخصوص باقلوا انتخاب کردید ۷ لایه روی هم بچینید.

مرحله پنجم

در این مرحله روی هر لایه از کره آب شده بمالید. در ادامه برای مواد میانی ابتدا پوست گردو را جدا می کنیم، سپس مغز گردو را آسیاب می کنیم تا به پودر تبدیل شود. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله ششم

حالا پودر گردو را به کاسه اضافه می کنیم، سپس پودر قند را الک می کنیم و به پودر گردو اضافه می کنیم. در ادامه پودر دارچین را به همراه پودر هل به مخلوط پودر گردو اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود.

مرحله هفتم

در این مرحله از مخلوط پودر گردو روی خمیر باقلوا به صورت پخش می ریزیم تا روی خمیر را به طور کامل پوشش دهد، سپس با دست مواد را فشار می دهیم تا فشرده و منسجم شود. در ادامه یک خمیر باقلوا دیگر روی مواد میانی قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حالا از کره ذوب شده با برس روی خمیر باقلوا می مالیم. در ادامه فر را روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه خمیر را به اندازه و فرم دلخواه با چاقو برش می زنیم.

مرحله نهم

در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم باقلوا ها به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزند، در آخر پخت گریل را روشن می کنیم، سپس اجازه می دهیم روی باقلوا ها طلایی و خوش رنگ شود.

مرحله دهم

حالا باقلوا را از فر خارج می کنیم، سپس شهد خنک را روی باقلوای داغ می ریزیم. در ادامه اجازه می دهیم باقلوا به مدت ۴ ساعت در دمای محیط بماند تا شهد به خرد باقلوا برود، سپس باقلوا را به مدت ۱۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم.

مرحله یازدهم

در نهایت پس از گذشت این زمان باقلوا را از یخچال خارج می کنیم، سپس روی هر یک از برش های باقلوا را با پودر پسته تزئین می کنیم. در پایان این شیرینی خوشمزه را در کنار چای داغ سرو می کنیم. نوش جان.

لینک کوتاه : http://mishoonline.ir/?p=595

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.